Sun'dan Açık Kaynak Günleri

10 Mart 2009
Siz Yazılım Dünyasının Değerli Mimarları
Sun Microsystems Açık Kaynak Kod dünyasına yatırım yapan ve bu trendin en büyük savunucularının basında yer almaktadır. Bu kapsamda, Ocak ve Şubat aylarında Sun Microsystems Türkiye olarak "Sun'dan Açık Kaynak Günleri " temali bir günlük ücretsiz atölye çalışmalarını gerçekleştirdik.
Karşılıklı görüşlerin paylaşıldığı interaktif bir ortamda gerçekleştireceğimiz çalışmalarımızda yoğun istek üzerine MySQL'i tekrar ele alıyoruz.
MySQL'in Enterprise Monitor ve Query Analyser gibi güçlü ek araçları ile tanışmak ve sunduğu özellikleri detaylı incelemek için sizleri atölye çalışmamıza bekliyoruz
Dünyanın en popüler açık kaynak kodlu veritabanı olan MySQL, Sun alımı sonrasinda çok farklı kitlelere erişerek, hergün artan kullanıcı sayısıyla bizim en önemli ürünlerimizden biri haline gelmiştir.
Her ay düzenlediğimiz bu etkinlikler dizisi 'hands on' çalışma gerektirdiğinden katılım 20 kişi ile sınırlandırılmıştır.
Katılmak için kartvizit bilgilerinizi en kısa sürede selen.guraydin@sun.com adresine gönderebilirsiniz, katılım kaydınıza ilişkin size geri bildirimde bulunulacaktır.
ilginize şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

Sun Microsystems Türkiye

Tarih: 10 Mart 2009 saat 09:30 - 17:00

Yer: Sun Microsystems Türkiye Eski Büyükdere Cad. Park Plaza No:14 Kat:7 Maslak Sarıyer İstanbul


10 Mart 2009 Açık Kaynak Günleri Etkinlik Ajandası

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TERMINAL SERVICES UNLIMITED

Uzak Masaüstü Bağlantı Geçmişini Silmek

Putty Komut dizini